ترشي هلو
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم:

شکر ۲۵۰ گرم

سرکه سیب ۱/۲ پیمانه
دارچین یک چوب کوتاه
میخک خرد نکرده ۴ تا ۵ عدد
هلو ۱ کیلو


طرز تهیه:

شکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود ۱٫۵ سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.

توجه: برای راحت پوست کندن هلو، آن را ۲ دقیقه در آب جوش فرو ببرید سپس در آب سرد بریزید و پس از آن پوست بکنید.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 1201
|
امتیاز مطلب : 103
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: